Автор: Желязко Атанасов. Следвайте Гласове в ТелеграмЯнина Соколовская е известен украински

...
Автор: Желязко Атанасов. Следвайте Гласове в ТелеграмЯнина Соколовская е известен украински
Коментари Харесай

Украинска журналистка пред Гласове: До 1 април ще знаем дали американците ще заменят Зеленски със Залужни

Автор: Желязко Атанасов. Следвайте " Гласове " в Телеграм

Янина Соколовская е прочут украински публицист и политолог, основател на интернационалния портал " Известия " в Украйна и Канада. Занимава се с политическа публицистика повече от 30 години, създател на книги, жив очевидец и участник във всички модерни украински революции. Активен участник в изборните акции на всички украински президенти като се изключи Зеленски. Тя разяснява пред Желязко Атанасов и " Гласове " уволнението на Залужни.

" Една рогата коза следва дребните момчета " - единствено благодарение на тази украинска сентенция мога да плана жеста на Залужни. Ако козата се движи бързо и интензивно, тогава „ дребните “ ще би трябвало да изоставен зелените полета на властта. Ако няма дейни дейности от страна на Залужни, тогава рейтингът му ще стартира да спада, защото той е директно привързан с длъжността пълководец и функционалността на военачалник.

Очаквайки това, Зе предложи Залужни „ да остане в тима на украинската страна “. Тоест сподели, че който не е с нас, е срещу страната. По-точно " страната - това съм аз " (не на вятъра Зе играе Наполеон във филмите).

Между другото, и за всеки случай, тъй че опозиционните демократи да бъдат обезсърчени да промотират Залужни, Зе неотложно задейства „ делото “ против Порошенко – необичайно съединена „ история с въглища “.

Ако Залужни и американците зад него са дейни, тогава на първи април (1 април) ще научим, че пълномощията на Ze-team са завършили и е време да си тръгне. Ако няма интензивност, тогава Залужни ще се трансформира от честен водач на нацията в сходство на Разумков - рационален, образован, обещаващ, само че не и съперник на настоящето държавно управление.

Изявлението на Кирби, че Съединени американски щати ще дават пари на Украйна без значение от името на командира, също понижава размера на личността на Залужни.

За страдание, украинският електорат е забравителен и елементарно манипулируем. Ако Залужни в близко бъдеще не сътвори условна военна партия, в случай че не прояви упоритост да вземе властта, тогава всичките му преимущества ще бъдат забравени. И даже фактът, че се грижеше за хората, без да ги хвърля в несполучливи завършения. И може би милионът, който наследи от американец, е дарен на въоръжените сили на Украйна. И всичките му достижения ще бъдат изтрити с парцал.Ако се появи и прояви военната партия, в случай че изиска избори и въвеждане на ред, най-малко в снабдяването на армията и в мобилизацията, тогава голямо доверие в Залужни ще устои и ще подсигурява успеха си.

Уволнението на Залужни ми припомня освобождението на Марчук от премиерския пост с формулировката „ за политически упоритости “. Тогавашният президент Кучма ясно разбра кой може да го измами и безотказно отстрани своите съперници.

Назначаването на Сирски за командващ е като игра на разпределяне. В последна сметка е безусловно явно, че в случай че човек към момента има родители в лагера на врага, тогава врагът ще може да го манипулира. Защото майката си е майка, а в този момент в действителност е в поръчителство с тези, с които Украйна води война. И съучениците на новия пълководец в съветския боен университет са изцяло способни да изчислят логиката на неговите дейности и обещаващи стъпки - системата на човешки дейности не се трансформира през годините.

Всичко това е горчиво за нас и рисково за страната. Това даже не е игра с огъня. Това са игри с това, за което се борим от 80-те, а по-възрастните от нас от 40-50-те години, да не приказваме за тези, които ни оставиха с фантазията за свободна и самостоятелна Украйна.

И ето моята прогноза, която бих желал да не се сбъдне: след седмица и половина броят на плакатите със Залужни ще намалее. След месец малко на брой ще го помнят. На 31 март, когато силите на Зе изтекат, някой ще си спомни за генерала, само че осведомителните изригвания, с които Ze-team е прочут, ще разсеят мъдрите хора. Всичко ще си остане както е. Войната ще продължи с години и положението „ няма война, няма мир “ (плюс обстрел на градове) може да стане безпределно.

Гурмета като нас ще приказват за Залужни. Но, както знаем, ние сме единствено 25%.

 
 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР